Nutriční hodnoty (Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 293 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 plná lžička tymiánu | Tymián sušený | |
| 300 ml 300 ml kvalitního bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané zelené petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce vína | Víno bílé suché | 15 ml |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový |