Nutriční hodnoty (Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 211,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 32,13 g |
– nasycené | 13,23 g |
– nenasycené | 17,84 g |
–– mononenasycené | 10,18 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,63 g |
– cukry | 4,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí bok | Hovězí pupek | 1000 g |
1 ks 1 ks morkové kosti nebo kousek anglické | Kost hovězí | |
1 1 měšec koření na maso (tymián, koriandr, majoránka, petrželka, bobkový list) | Pepř černý | |
3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
5 kuliček 5 kuliček pepře černého | Pepř černý | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
česnek 3 stroužky 3 stroužky | Česnek čerstvý | 21 g |