Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 201 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny214,49 g
– z toho živočišné bílkoviny211,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky32,13 g
– nasycené13,23 g
– nenasycené17,84 g
–– mononenasycené10,18 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,11 g
Vláknina6,98 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,09 g
Sůl1,02 g
Sacharidy21,63 g
– cukry4,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí bok Hovězí pupek 1000 g
1 ks 1 ks morkové kosti nebo kousek anglické Kost hovězí
1 1 měšec koření na maso (tymián, koriandr, majoránka, petrželka, bobkový list) Pepř černý
3 ks 3 ks hřebíčku Hřebíček
5 kuliček 5 kuliček pepře černého Pepř černý
sůl dle potřeby Sůl mořská
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
cibule Cibule čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
pórek Pórek čerstvý
česnek 3 stroužky 3 stroužky Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.