Nutriční hodnoty (Silvestrovský salát z celerů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 779 kJ / 2 337 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 47,61 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,86 g | 
| Tuky | 24,95 g | 
| – nasycené | 14,05 g | 
| – nenasycené | 9,80 g | 
| –– mononenasycené | 7,90 g | 
| –– polynenasycené | 1,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 40,74 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 2,02 g | 
| Sůl | 4,83 g | 
| Sacharidy | 155,09 g | 
| – cukry | 142,19 g | 
| ––– laktóza | 9,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva marinovaného celeru 0,33 l | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g | 
| 0,150 kg 0,150 kg žlutého sýra (Gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150.00000596046448 g | 
| 0,150 kg 0,150 kg rozinek | Rozinky | 150.00000596046448 g | 
| 1 1 velký pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| majonéza z jednoho vajíčka nebo koupená 100 ml | Majonéza | |
| 0,5 l 0,5 l Tuzemského rumu | Rum | 500 ml | 
 
	