Nutriční hodnoty (Plněná haruľa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 369 kJ / 2 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,03 g |
Tuky | 115,66 g |
– nasycené | 49,36 g |
– nenasycené | 56,31 g |
–– mononenasycené | 47,87 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 39,65 g |
Cholesterol | 896 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 256,05 g |
– cukry | 19,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
400 g 400 g hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
100 g 100 g oravské slaniny | Špek | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |