Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský krůtí perkelt se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 282 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny107,51 g
– z toho živočišné bílkoviny95,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,51 g
Tuky47,39 g
– nasycené11,32 g
– nenasycené34,30 g
–– mononenasycené13,82 g
–– polynenasycené20,48 g
––– omega 30,51 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,05 g
Sacharidy61,80 g
– cukry28,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtího masa (ze stehen) Krůta prsa bez kůže 500 g
1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika (nebo zelená) Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
vývar (nebo voda) Vývar masový
bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka tymiánu (nemusí být) Tymián sušený
jalovec Jalovec sušený
pepř celý Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce sladké maďarské papriky Paprika sladká 30 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.