Nutriční hodnoty (Maďarský krůtí perkelt se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 282 kJ / 1 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,51 g |
| Tuky | 47,39 g |
| – nasycené | 11,32 g |
| – nenasycené | 34,30 g |
| –– mononenasycené | 13,82 g |
| –– polynenasycené | 20,48 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 61,80 g |
| – cukry | 28,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtího masa (ze stehen) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
| 1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 bílá paprika (nebo zelená) | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| snítka snítka tymiánu (nemusí být) | Tymián sušený | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| pepř celý | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké maďarské papriky | Paprika sladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |