Nutriční hodnoty (Bramborová bábovka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 036 kJ / 3 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 166,17 g |
| – nasycené | 25,24 g |
| – nenasycené | 119,36 g |
| –– mononenasycené | 38,00 g |
| –– polynenasycené | 81,36 g |
| ––– omega 3 | 12,15 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 458,95 g |
| – cukry | 169,85 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g Hery | Margarín | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 300 g 300 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk na formu | Margarín | |
| 150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |