Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda ze zelí a paprik

Pokud už nevíte co připravit z přebytků zeleniny ze zahrádky, pak připravte jednoduchou čalamádu ze zelí a paprik, která je hotová během chvíle a bude se hodit v zimním období nejen jako příloha k masu.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

4. 2. 2019 19:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 750 kJ / 4 960 kcal
Bílkoviny54,96 g
Tuky209,34 g
Vláknina89,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,48 g
Sůl100,00 g
Sacharidy671,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čalamádu uchováme na chladném a temném místě. Necháme uležet, nejlépe nějaký měsíc, pak můžeme konzumovat :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čalamáda z paprik čalamáda calamada ze zeli čalamáda recept houbova calamada zeleninová čalamáda recept paprikova čalamáda recept papriky se zelim čalamáda zelí a plněné papriky čalamáda s houbami čalamáda ze zelí a paprik čalamáda se zelím čalamáda ze zelí bez deka calamada ze zeli a papriky čalamáda se zelím sladkokysely nálev čalamáda ze zelím paprikou cibuli nálev do čalamády ze na zelí calamada ze zelí bez cukru houbová čalamáda recept recept zeleninova calamada z houbami

Suroviny: zelí bílé, paprika, cibule, voda, cukr krystal, olej, ocet, deko

TopRecepty.cz

Čalamáda ze zelí a paprik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxRG