Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na medu s fenyklovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,17 g |
| Tuky | 21,73 g |
| – nasycené | 13,81 g |
| – nenasycené | 7,63 g |
| –– mononenasycené | 6,39 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 106,81 g |
| – cukry | 60,90 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 fenyklové bulvy | Fenykl hlíza | |
| 1 lžíce 1 lžíce fenyklových semínek | Fenykl semena | |
| 1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| asi 4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
| 3 3 vrchovaté lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | |
| 3 lžíce 3 lžíce Mascarpone nebo husté kysané smetany | Mascarpone | 45 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| asi 3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |