Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z hovězí svíčkové

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 7. 2012 12:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 097 kJ / 501 kcal
Bílkoviny81,20 g
Tuky19,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kraje jsou hodně pikantní, kdo nemá rád, ještě před krájením je třeba maso očistit od koření, aby nebylo tak výrazné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Gabina_I

23. 7. 2012 12:10

stanela:pokud je maso namražené mělo by to jít nakrájet tence vždy.. nevím zda je dobré to tenké vlákno klepat..:-O

stanela

22. 7. 2012 18:02

Ahoj dělám carpaccio,sice o chlup jinak,ale děkuju za nápad obalit maso v koření:-D!Super!Když se mi nepodaří nakrájet vyloženě průhledné plátky,dám přes ně folii a opatrně rozklepu.Nedá se to s restaurací srovnat.Mňam!:-)):-)):-))

Anna Kocikova

18. 7. 2012 17:48

:-K+13:-p:yes:

Veronika.Hrozna

18. 7. 2012 13:43

Gabina_I:Gábi dík za radu ,žádná sul a naložit jen tolik,kolik sníme najednou! Udělat a sež...t a basta.:-K:-D:-p

Gabina_I

18. 7. 2012 11:56

Veronika.Hrozna: citronový pepř dělá Kotányi takové ty mlínky, nebo místo toho nastrouhej citronovou kůru, ale lehce, aby to propustilo koření. Solí se až na talíři, jinak ti ta sůl vytáhne vodu a bude to suchý a nedobrý. Určitě si kup menší malo a nalož si třeb ajen 200gr neschovávala bych to nějak dlouho v lednici nebo v mrazáku, to už nen ono jak to přemrzne. A než to naložíš do koření poádně to potři vyloženě vmasíruj olivový olej.

Jumanji

18. 7. 2012 01:40

1974andrea: takže , když si koupím flákotu masa a nebudu čekat do druhého dne a...prostě ji "sežeru" hned....tak je to také Carpaccio?;-)

Veronika.Hrozna

17. 7. 2012 23:20

srettka:Já se po tataráku mohu utlouct a celá rodina ,ale tohle jsem teda nezkoušela a jsem zvědava, proto to brzo asi udělám ,jenom nevím jestli tady v Bratislavě seženu citronový pepř páč to jsem jestě tady neviděla !

Veronika.Hrozna

17. 7. 2012 23:14

Gabina_I:Jo ještě jednu otázečku,když to nechám dýl v lednici mám to osolit,protože jsme dva a najednou to nesníme.Nebo mohu pod olej dát sul a pak koření.Tak jak se nechává odležet roštěná na anglický roastbeaf???:-?

Gabina_I

17. 7. 2012 20:28

Veronika Hrozna: Veru není, já se bála že jo a fakt jemňoučký, ale nakrájet na úplně tenoučko fakt lepší nářezák nebo hodně ostrý nůž, použila jsem keramický. Myslela sem, že to skončí kvůli tomu, že to není z pravé v koši a všem chutnalo, fakt jooo ale chci zkusit i tu pravou.

Veronika Hrozna

17. 7. 2012 18:19

Gabina_I:Gábinko a z té nepravé svíčkové není to trošku gumové,tedy,že to není dost měkké na kousání? Já jsem za každou "syrovinu"kromě syrových ryb,proto se ptám !:-?:-D

1974andrea

17. 7. 2012 17:59

Jumanji:A copak je na tom k smíchu?

Jumanji

17. 7. 2012 17:52

To se musím už opravdu smát když čtu ento recept:-D Není to tak dávno , kdy se tady někdo prezentoval recept na domácí Carpaccio a to se muselo v chladničce nechat zaležet nejmíň 15 dnů ! A tohleto je hotové do druhého dne ! K smíchu !:-*

Gabina_I

16. 7. 2012 21:56

Jana Remkova: vyzkoušej pač to stojí za to... já to udělala na oslavu, slavila mamka 50 a děda 83 a tak sem si říkala, že vyzkouším něco netradičního a už dlouhoooo mě to lákalo, a z atu cenu co máš v restauraci máš doam skoro půl kila z pravé!!!!:-D:-D

Dooga

16. 7. 2012 21:27

To miluju. :-p:yes:

JanaDorazinova

16. 7. 2012 20:22

Gabina_I: noo, vidíš, jak jsem zaostalá?:-D Opravdu super to nejen vypadá, ráda bych to něky vyzkoušela:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: carpacio carpacio ze svíčkové co je carpačio hovězí svíčková recepty recepty prava hovězí svíčková hovězí carpacio recepty z hovězí svíčkové recepty z pravé svíčkové pravá hovězí svíčková carpaccio z hovězího carpaccio recept hovězí panenka recepty recept na carpaco carpaccio z hovězího masa pravá svíčková recepty recept carpacio hovézi karpaco carpacio z hovezi svickove carpaco hovezi svičkova

Suroviny: svíčková hovězí, olej olivový, pepř citronový, kůra citronová, koření chilli, rozmarýn, bazalka čerstvá, koření mexiko,

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíčkové

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNq5