Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Láčenky a kvašáky

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

6. 12. 2019 17:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 087 kJ / 738 kcal
Bílkoviny11,28 g
Tuky4,01 g
Vláknina42,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,21 g
Sůl16,10 g
Sacharidy153,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Láčenky se dělají především v Jižních Čechách, kvašáky zase na Moravě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

StandaCB

6. 12. 2019 23:04

Eja57: :-D Já je dělal už v srpnu, zapomněl jsem napsat recept, a teď když jsem vzal poslední sklenice, tak jsem si vzpomněl na mé poznámky a dal to dohromady. To je celé. ;-)

Eja57 Eja57

6. 12. 2019 22:59

Dala bych si oboje, je docela ;-( vložit recept v prosinci:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: láčenky okurky láčenky recept na okurky láčenky recept okurky lacenky

Suroviny: okurky sterilované, ocet, voda, sůl, pepř, cukr, kopr, cibule, bobkový list, křen, mrkev, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Láčenky a kvašáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gzXZ