Nutriční hodnoty (Cibulová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,25 g |
Tuky | 74,03 g |
– nasycené | 44,57 g |
– nenasycené | 22,42 g |
–– mononenasycené | 18,87 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 54,36 g |
– cukry | 32,53 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
50 g 50 g másla (nebo rostlinného tuku) | Máslo kravské | 50 g |
1 l 1 l masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
2 plátky 2 plátky veky | Veka | |
50 g 50 g parmazánu (nebo jiný sýr) | Parmezán | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |