Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 626 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny29,27 g
– z toho živočišné bílkoviny22,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,25 g
Tuky74,03 g
– nasycené44,57 g
– nenasycené22,42 g
–– mononenasycené18,87 g
–– polynenasycené3,55 g
––– omega 30,63 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 661 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy54,36 g
– cukry32,53 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
50 g 50 g másla (nebo rostlinného tuku) Máslo kravské 50 g
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
2 plátky 2 plátky veky Veka
50 g 50 g parmazánu (nebo jiný sýr) Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.