Nutriční hodnoty (Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,35 g |
| Tuky | 13,26 g |
| – nasycené | 3,49 g |
| – nenasycené | 6,40 g |
| –– mononenasycené | 4,90 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 20,70 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 94,62 g |
| – cukry | 11,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 15 - 20 g 15 - 20 g česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 450 - 500 g 450 - 500 g brambor | Brambor zimní | 475 g |
| 300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 100 - 150 ml 100 - 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |