Nutriční hodnoty (Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,35 g |
Tuky | 13,26 g |
– nasycené | 3,49 g |
– nenasycené | 6,40 g |
–– mononenasycené | 4,90 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 94,62 g |
– cukry | 11,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
15 - 20 g 15 - 20 g česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
450 - 500 g 450 - 500 g brambor | Brambor zimní | 475 g |
300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
100 - 150 ml 100 - 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |