Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky a čerstvého sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 295 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 7,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti červené čočky | Čočka červená neloupaná | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2-3 PL 2-3 PL čerstvého sýru s bylinkami | Lučina 70% t.v s. | |
1 1 masox nebo vývar | Bujón hovězí | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |