Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč dvou chutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie11 569 kJ /
2 765 kcal
Bílkoviny52,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky134,80 g
– nasycené20,08 g
– nenasycené99,82 g
–– mononenasycené72,44 g
–– polynenasycené27,38 g
––– omega 37,36 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 623 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy330,10 g
– cukry301,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
1 1 a 2/3 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 2 různé klasicky uvařené a do tuha vychlazené pudinky Puding v prášku
(vyzkoušené a výborné kombinace pudinků = Puding v prášku
Strouhaná čokoláda na ozdobu (použijeme ladící s pudinky = k malinovému pudinku čokoládu s kousky malin, k mandlovému pudinku mandlovou čokoládu, ke kokosovému čokoládu s kokosem apod.) Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.