Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný jehněčí bok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 137 kJ /
1 467 kcal
Bílkoviny30,86 g
– z toho živočišné bílkoviny13,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,28 g
Tuky100,24 g
– nasycené47,25 g
– nenasycené48,46 g
–– mononenasycené40,76 g
–– polynenasycené7,70 g
––– omega 30,33 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,77 g
Sacharidy99,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí bok Jehně plec
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
100 g 100 g sterilovaných žampionů Žampion zavařený 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.