Nutriční hodnoty (Plněný jehněčí bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 100,24 g |
– nasycené | 47,25 g |
– nenasycené | 48,46 g |
–– mononenasycené | 40,76 g |
–– polynenasycené | 7,70 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 347 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 99,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí bok | Jehně plec | |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |