Nutriční hodnoty (Plněný jehněčí bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,28 g |
| Tuky | 100,24 g |
| – nasycené | 47,25 g |
| – nenasycené | 48,46 g |
| –– mononenasycené | 40,76 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,77 g |
| Sacharidy | 99,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí bok | Jehně plec | |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |