Nutriční hodnoty (Zelí z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 963 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,61 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 42,30 g |
| – cukry | 38,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín (mletý nebo drcený) | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet (dle chuti) | Ocet lihový | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý |