Nutriční hodnoty (DORT sýr s myškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 486 kJ / 3 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 251,86 g |
– nasycené | 143,72 g |
– nenasycené | 91,75 g |
–– mononenasycené | 81,95 g |
–– polynenasycené | 9,80 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 724 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 347,30 g |
– cukry | 227,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
potahovací hmota | Fondán |