Nutriční hodnoty (DORT sýr s myškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 486 kJ / 3 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 251,86 g |
| – nasycené | 143,72 g |
| – nenasycené | 91,75 g |
| –– mononenasycené | 81,95 g |
| –– polynenasycené | 9,80 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 2,19 g |
| Sodík | 724 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 347,30 g |
| – cukry | 227,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| potahovací hmota | Fondán |