Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-žampionový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 701 kJ /
885 kcal
Bílkoviny7,01 g
– z toho živočišné bílkoviny5,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky84,70 g
– nasycené55,90 g
– nenasycené26,20 g
–– mononenasycené23,80 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,70 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy22,44 g
– cukry7,24 g
––– laktóza6,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti pórku Pórek čerstvý
10 10 žampionů Žampion čerstvý
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání (nebo na vaření) Smetana kravská sladká 30% 200 ml
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.