Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na uzené paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 170,17 g |
– nasycené | 83,33 g |
– nenasycené | 84,78 g |
–– mononenasycené | 72,21 g |
–– polynenasycené | 12,57 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,91 g |
Sacharidy | 7,86 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks vepřového srdce | Srdce vepřové | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 4 kávové lžičky uzené papriky | Paprika uzená | |
20 dkg 20 dkg uzeného špeku | Špek | 200 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |