Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na uzené paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 712 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny9,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky170,17 g
– nasycené83,33 g
– nenasycené84,78 g
–– mononenasycené72,21 g
–– polynenasycené12,57 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,25 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,91 g
Sacharidy7,86 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks vepřového srdce Srdce vepřové
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 kávové lžičky uzené papriky Paprika uzená
20 dkg 20 dkg uzeného špeku Špek 200 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.