Nutriční hodnoty (Pórková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 864 kJ / 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 15,42 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| kostka kostka bujonu | Bujón hovězí | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce (množství na 4 l hrnec) | Vejce slepičí | 140 g |