Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s Nivou a sezamem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 79,00 g |
– nasycené | 28,80 g |
– nenasycené | 47,38 g |
–– mononenasycené | 32,21 g |
–– polynenasycené | 15,17 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 32,30 g |
– cukry | 26,75 g |
––– laktóza | 1,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 PL 2 PL sezamu (slunečnice, lněného semínka) | Sezam loupaný | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 PL 1-2 PL octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
120 g 120 g sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 120 g |