Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza Marcella)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 594 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny54,42 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,42 g
Tuky124,65 g
– nasycené54,64 g
– nenasycené67,44 g
–– mononenasycené55,78 g
–– polynenasycené11,66 g
––– omega 30,40 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,75 g
Sacharidy231,63 g
– cukry22,87 g
––– laktóza1,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
21 g 21 g kvasnic Droždí pekařské lisované 21 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
malilinkato cukru Cukr bílý
2 dcl 2 dcl vlažné vody Voda 200 ml
Pasta sauce traditional o firmy HEINZ 100 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
12 ks 12 ks ančoviček Ančovičky v oleji
50 g 50 g Madelandu Čedar 50 g
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
koření na pizzu Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.