Nutriční hodnoty (Pizza Marcella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 594 kJ / 2 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,42 g |
Tuky | 124,65 g |
– nasycené | 54,64 g |
– nenasycené | 67,44 g |
–– mononenasycené | 55,78 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 231,63 g |
– cukry | 22,87 g |
––– laktóza | 1,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
21 g 21 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
malilinkato cukru | Cukr bílý | |
2 dcl 2 dcl vlažné vody | Voda | 200 ml |
Pasta sauce traditional o firmy HEINZ 100 g | ||
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
12 ks 12 ks ančoviček | Ančovičky v oleji | |
50 g 50 g Madelandu | Čedar | 50 g |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření na pizzu | Provensálské koření |