Nutriční hodnoty (Pizza Marcella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 594 kJ / 2 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,42 g |
| Tuky | 124,65 g |
| – nasycené | 54,64 g |
| – nenasycené | 67,44 g |
| –– mononenasycené | 55,78 g |
| –– polynenasycené | 11,66 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 15,84 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 231,63 g |
| – cukry | 22,87 g |
| ––– laktóza | 1,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 21 g 21 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| malilinkato cukru | Cukr bílý | |
| 2 dcl 2 dcl vlažné vody | Voda | 200 ml |
| Pasta sauce traditional o firmy HEINZ 100 g | ||
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 12 ks 12 ks ančoviček | Ančovičky v oleji | |
| 50 g 50 g Madelandu | Čedar | 50 g |
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření na pizzu | Provensálské koření |