Nutriční hodnoty (Salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 805 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
| Tuky | 0,95 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 940 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 36,50 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 menší bílé zelí (hlávkové) | Zelí bílé čerstvé | |
| 1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky stouhaného křenu | Křen čerstvý | 2 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |