Nutriční hodnoty (Základní chleba z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,73 g |
Tuky | 9,47 g |
– nasycené | 1,67 g |
– nenasycené | 6,23 g |
–– mononenasycené | 1,49 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 22,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 331,13 g |
– cukry | 24,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g vody (podle potřeby) | Voda | 275 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
340-350 g 340-350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 345 g |
17 g 17 g droždí | Droždí pekařské lisované | 17 g |