Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Základní chleba z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 950 kJ /
1 661 kcal
Bílkoviny51,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,73 g
Tuky9,47 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené6,23 g
–– mononenasycené1,49 g
–– polynenasycené4,73 g
––– omega 30,45 g
Vláknina22,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy331,13 g
– cukry24,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g vody (podle potřeby) Voda 275 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
100 g 100 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 100 g
340-350 g 340-350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 345 g
17 g 17 g droždí Droždí pekařské lisované 17 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.