Nutriční hodnoty (Karamelizovaný fenykl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 776 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 12,30 g |
| – nasycené | 7,95 g |
| – nenasycené | 4,20 g |
| –– mononenasycené | 3,90 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,12 g |
| – cukry | 18,12 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hlízy fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
| lžíce lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| malý panák panák jablečného octa | Ocet jablečný | |
| 150 ml 150 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská |