Nutriční hodnoty (Pudingový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 581 kJ / 3 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,16 g |
| Tuky | 163,42 g |
| – nasycené | 75,88 g |
| – nenasycené | 72,02 g |
| –– mononenasycené | 56,96 g |
| –– polynenasycené | 15,06 g |
| ––– omega 3 | 2,79 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,78 g |
| Sacharidy | 289,55 g |
| – cukry | 176,25 g |
| ––– laktóza | 55,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL vlažné vody | Voda | 18 ml |
| 250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
| 2 ks 2 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 1 želatina v prášku | Želatina vepřová | |
| džem (na hotový piškot) | Džem ze směsi ovoce | |
| 1 1 dortová želatina na vrch dortu | Želatina vepřová | |
| na ozdobu bonbóny | Bonbon ovocný |