Nutriční hodnoty (Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 24,29 g |
– nasycené | 4,43 g |
– nenasycené | 12,46 g |
–– mononenasycené | 8,77 g |
–– polynenasycené | 3,69 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 1,61 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 30,75 g |
– cukry | 2,37 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek | Játra vepřová | 600 g |
1 1 malá tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 PL 1 PL jemného strouhaného sýra Grand Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
1 PL 1 PL sušených rajčátek v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
1 lžička 1 lžička drcené bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 lžičku 1 lžičku mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
1-2 PL 1-2 PL červeného vína na podlití | Víno červené suché | 22.5 ml |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
sojová omáčka podle každého | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |