Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 531 kJ /
844 kcal
Bílkoviny121,25 g
– z toho živočišné bílkoviny119,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky24,29 g
– nasycené4,43 g
– nenasycené12,46 g
–– mononenasycené8,77 g
–– polynenasycené3,69 g
––– omega 30,23 g
Vláknina1,61 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 822 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy30,75 g
– cukry2,37 g
––– laktóza0,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek Játra vepřová 600 g
1 1 malá tatarská omáčka Tatarská omáčka
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 PL 1 PL jemného strouhaného sýra Grand Moravia Sýr kravský tvrdý 30% 15 g
1 PL 1 PL sušených rajčátek v oleji Rajčata červená sušená v oleji 15 g
1 lžička 1 lžička drcené bazalky Bazalka čerstvá 5 g
1 lžičku 1 lžičku mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 1 g
1-2 PL 1-2 PL červeného vína na podlití Víno červené suché 22.5 ml
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
sojová omáčka podle každého Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.