Nutriční hodnoty (Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 24,29 g |
| – nasycené | 4,43 g |
| – nenasycené | 12,46 g |
| –– mononenasycené | 8,77 g |
| –– polynenasycené | 3,69 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 1,61 g |
| Cholesterol | 1,86 g |
| Sodík | 822 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 30,75 g |
| – cukry | 2,37 g |
| ––– laktóza | 0,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek | Játra vepřová | 600 g |
| 1 1 malá tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 PL 1 PL jemného strouhaného sýra Grand Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
| 1 PL 1 PL sušených rajčátek v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička drcené bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1-2 PL 1-2 PL červeného vína na podlití | Víno červené suché | 22.5 ml |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| sojová omáčka podle každého | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |