Nutriční hodnoty (Rumunská sarma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g |
| Tuky | 25,47 g |
| – nasycené | 7,78 g |
| – nenasycené | 12,09 g |
| –– mononenasycené | 9,59 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 6,47 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 75,72 g |
| – cukry | 10,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kg kysaného zelí celé listy | Zelí bílé kvašené | |
| 500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 80 g 80 g rýže | Rýže bílá | 80 g |
| 500 ml 500 ml masový vývar | Vývar masový | 500 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený |