Nutriční hodnoty (Piškotový řez s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 038 kJ / 2 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 102,82 g |
– nasycené | 27,47 g |
– nenasycené | 61,27 g |
–– mononenasycené | 45,11 g |
–– polynenasycené | 16,16 g |
––– omega 3 | 2,86 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 374,58 g |
– cukry | 176,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
6 lžic 6 lžic kakaa | Kakao prášek | 150 g |
250 g 250 g plnotučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
400 g 400 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
cukr moučka | Cukr bílý |