Nutriční hodnoty (Švýcarský mrkvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 437 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 67,00 g |
– nasycené | 32,97 g |
– nenasycené | 33,95 g |
–– mononenasycené | 29,65 g |
–– polynenasycené | 4,30 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 13,24 g |
– cukry | 8,25 g |
––– laktóza | 1,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
150 g 150 g ementálu | Ementál | 150 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce octa | Ocet lihový | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |