Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarský mrkvový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 437 kJ /
821 kcal
Bílkoviny39,15 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky67,00 g
– nasycené32,97 g
– nenasycené33,95 g
–– mononenasycené29,65 g
–– polynenasycené4,30 g
––– omega 30,52 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,13 g
Sacharidy13,24 g
– cukry8,25 g
––– laktóza1,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
150 g 150 g ementálu Ementál 150 g
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
4 lžíce 4 lžíce octa Ocet lihový 60 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.