Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeské buchty s tvarohem a povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie15 844 kJ /
3 787 kcal
Bílkoviny115,04 g
– z toho živočišné bílkoviny57,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,06 g
Tuky142,35 g
– nasycené82,18 g
– nenasycené51,23 g
–– mononenasycené43,35 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 30,77 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 898 mg
Sodík 859 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy502,88 g
– cukry119,56 g
––– laktóza27,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
povidla Povidla
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
tuk na vymazání pekáče Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.