Nutriční hodnoty (Staročeské buchty s tvarohem a povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 15 844 kJ / 3 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,06 g |
Tuky | 142,35 g |
– nasycené | 82,18 g |
– nenasycené | 51,23 g |
–– mononenasycené | 43,35 g |
–– polynenasycené | 7,88 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 898 mg |
Sodík | 859 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 502,88 g |
– cukry | 119,56 g |
––– laktóza | 27,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
povidla | Povidla | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
tuk na vymazání pekáče | Margarín |