Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 844 kJ / 3 787 kcal
Bílkoviny115,04 g
Tuky142,35 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 898 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy502,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Trochu jsem pozměnila tvarohovou náplň, protože jsem použila vaničkový tvaroh který je docela řídký. Dřív se samozřejmě pudinkový prášek nepoužíval ;-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Nigerin

30. 4. 2019 14:24

Mňam, vynikající nápad, dát tvaroh a povidla dohromady, teď je to teprve to pravé ořechové, nejlepší buchty co jsem kdy jedla. :-8

Martina

9. 10. 2014 21:52

Nevim jestli jen já nebo i někdo jiný :-O pouze jsem musela pridat o trošičku vice mouky než je psáno ale jinak výborný:-p:yes: buchtičky byly nadychane a měkoučké :-);-):yes::yes::yes:

Iness

22. 3. 2014 01:59

martinečka:jsem moc ráda, že ti recept pomohl ;-)

martinečka

21. 3. 2014 10:51

:-)Dokud jsem neobjevila tento recept, bála jsem se kynutých dobrot.Dávám jedničku s hvězdičkou:-):-))

Iness

28. 8. 2013 21:11

martinkaa:Martinko, tak to mě moc těší ;-):-K

martinkaa

28. 8. 2013 14:14

tak sem si moc nevěřila ale říkam to musím zvládnout...moc děkuji za recept! jako úplný laik sem upekla výborné buchty!!! luxus moc děkuji:-K

Iness

20. 4. 2013 12:49

jindra:Jindro, velká poklona pro tebe. Protože i některé ženy mají strach péct z kynutého těsta:-)). Jsem ráda, že šmakovaly :-).

jindra

20. 4. 2013 07:02

Recept jsem vyzkousel a buchty jsou mnamozni. Velka pochvala za dobry recept:-K

Iness

20. 7. 2012 16:30

joius:
ano může ;-), ale samozřejmě se pak nedělá kvásek jen se vmíchá do těsta a nechá kynout :-)

joius

20. 7. 2012 15:59

muže se použít i sušene droždí(respektive v sáčku)

Janča

16. 5. 2012 16:00

Tak jsem jim také neodolala a dnes upekla a musím uznat, že jsou mňamózní :yes: Těsto jsem zadělávala v pekárně, takže to bylo celkem bez práce;-). Jo a taky jsem na poslední chvíli zjistila, že nemám vanilkový pudink, tak jsem tam dala kokosový a ta chuť je boží :-D. Už mi chlapi snědli půlku pekáče, takže zítra asi zadělám zase :yes::yes: Díky za úžasnej receptík :-p

Iness

12. 5. 2012 12:45

Hanka:
Hani jen smíchej pudinkový prášek do tvarohu:-). je to kvůli houstnutí. Použila jsem vaničkový, tak jsem nechtěla aby mi z buchet vytekl;-) a zároveň má tvaroh příjemnou vanilkovou chuť. Určitě je zkus jsou bezva. Pak dej vědět jak jsi dopadla:-).

Bibinka

12. 5. 2012 12:44

Hanka:odpovím ti za autorku, použiješ jako sypký prášek-nic nevaříš;-)

Hanka

12. 5. 2012 12:33

Asi budu mit hloupou otazku, ale ten pudink se ma udelat nebo se da do tvarohu jen prasek? dekuji za odpoved:-K vypadaji lakave tak bych je chtela zkusit tak at nic nezkazim...

zizala

9. 5. 2012 07:27

Pěkný nápad, dát tvaroh a povidla najednou :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na ceske tvarohove buchty povidlové buchty tvarohové buchty buchty s tvarohem buchty s povidly tvarohove buchty recept kynute buchty s tvarohem staročeské tvarohové buchty tvarohove staroceske buchty buchty tvarohové staročeské recepty kynuté buchty české buchty s povidlama buchta s tvarohem a povidly staroceske kynute buchty české buchty tvarohová náplň ceske tvarohove buchty tvarohove a povidlove buchty povidlove buchty recept buchta s tvarohem buchty s tvarohem a povidly

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, mléko, vejce, máslo, sůl, cukr krupice, tvaroh, cukr, pudink vanilkový, mléko, povidla švestková, vejce

TopRecepty.cz

Staročeské buchty s tvarohem a povidly

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDKg