Nutriční hodnoty (Bublanina pro začátečníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 339 kJ / 1 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,70 g |
| Tuky | 33,05 g |
| – nasycené | 7,80 g |
| – nenasycené | 15,32 g |
| –– mononenasycené | 11,64 g |
| –– polynenasycené | 3,68 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 817 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 307,80 g |
| – cukry | 215,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g nevypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce studené vody | Voda | 72 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 160-170 g 160-170 g moučkového cukru | Cukr bílý | 165 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry (nedávat do jahodové verze) | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 1 1 vanilkový cukr (nemusí být) | Cukr vanilkový | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| tuk a hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |