Nutriční hodnoty (Kuře na paprice s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 924 kJ / 1 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,98 g |
| Tuky | 32,07 g |
| – nasycené | 17,89 g |
| – nenasycené | 12,26 g |
| –– mononenasycené | 9,71 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 24,10 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 362 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 70,48 g |
| – cukry | 30,18 g |
| ––– laktóza | 5,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | 3 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek čerstvého vyloupaného hrášku | Hrášek zelený | 250 g |
| drůbeží vývar podle potřeby | Vývar kuřecí | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |