Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 924 kJ /
1 177 kcal
Bílkoviny140,75 g
– z toho živočišné bílkoviny120,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,98 g
Tuky32,07 g
– nasycené17,89 g
– nenasycené12,26 g
–– mononenasycené9,71 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 31,15 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy70,48 g
– cukry30,18 g
––– laktóza5,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky / nemusí být / Paprika pálivá 3 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 hrnek 1 hrnek čerstvého vyloupaného hrášku Hrášek zelený 250 g
drůbeží vývar Vývar kuřecí
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.