Nutriční hodnoty (Kuře na paprice s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 924 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 32,07 g |
– nasycené | 17,89 g |
– nenasycené | 12,26 g |
–– mononenasycené | 9,71 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 70,48 g |
– cukry | 30,18 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky / nemusí být / | Paprika pálivá | 3 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 hrnek 1 hrnek čerstvého vyloupaného hrášku | Hrášek zelený | 250 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |