Nutriční hodnoty (Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 147 kJ / 1 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 115,90 g |
| – nasycené | 32,25 g |
| – nenasycené | 76,50 g |
| –– mononenasycené | 37,60 g |
| –– polynenasycené | 38,90 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,36 g |
| Sacharidy | 73,23 g |
| – cukry | 5,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety z candáta (tresky) | Candát filet | 400 g |
| 1 1 cibulka (použil jsem hrst sušené) | Cibulka jarní čerstvá | |
| bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
| 400 g 400 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 5 lžic 5 lžic majonézy (dle chuti) | Majonéza | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sterilovaná červená řepa na plátky plátky | Červená řepa čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá |