Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 147 kJ /
1 708 kcal
Bílkoviny88,35 g
– z toho živočišné bílkoviny77,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,40 g
Tuky115,90 g
– nasycené32,25 g
– nenasycené76,50 g
–– mononenasycené37,60 g
–– polynenasycené38,90 g
––– omega 31,59 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,36 g
Sacharidy73,23 g
– cukry5,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety z candáta (tresky) Candát filet 400 g
1 1 cibulka (použil jsem hrst sušené) Cibulka jarní čerstvá
bylinkové máslo Máslo bylinkové
400 g 400 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 400 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
4 4 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
5 lžic 5 lžic majonézy (dle chuti) Majonéza 75 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sterilovaná červená řepa na plátky plátky Červená řepa čerstvá
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.