Nutriční hodnoty (Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 147 kJ / 1 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 115,90 g |
– nasycené | 32,25 g |
– nenasycené | 76,50 g |
–– mononenasycené | 37,60 g |
–– polynenasycené | 38,90 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,36 g |
Sacharidy | 73,23 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z candáta (tresky) | Candát filet | 400 g |
1 1 cibulka (použil jsem hrst sušené) | Cibulka jarní čerstvá | |
bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
400 g 400 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
5 lžic 5 lžic majonézy (dle chuti) | Majonéza | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sterilovaná červená řepa na plátky plátky | Červená řepa čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |