Nutriční hodnoty (Ohnivé cibulky v balsamikové redukci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
Tuky | 12,28 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 10,75 g |
–– mononenasycené | 7,02 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 57,20 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 200 g 200 g malé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
chilli omáčka (nebo sušená či čerstvá feferonka)- množství podle chuti | Chilli omáčka | |
popř. trochu trochu vody | Voda |