Nutriční hodnoty (Krůtí vršek na svařáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 747 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 82,00 g |
| – nasycené | 53,00 g |
| – nenasycené | 28,00 g |
| –– mononenasycené | 26,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vykostěné krůtí vrchní stehno | ||
| 4 4 větší | ||
| 2 dl 2 dl dobrého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| pár snítek snítek zelené majoránky | Majoránka sušená | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
| hrst hrst zelených bylinek (tymián a majoránka) | Petržel nať čerstvá | |
| 1 kalíšek 1 kalíšek drubežího bujónu | Bujón kuřecí BIO |