Nutriční hodnoty (Krůtí vršek na svařáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 747 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 82,00 g |
– nasycené | 53,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 26,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné krůtí vrchní stehno | ||
4 4 větší | ||
2 dl 2 dl dobrého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
pár snítek snítek zelené majoránky | Majoránka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
hrst hrst zelených bylinek (tymián a majoránka) | Petržel nať čerstvá | |
1 kalíšek 1 kalíšek drubežího bujónu | Bujón kuřecí BIO |