Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí vršek na svařáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 747 kJ /
896 kcal
Bílkoviny1,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky82,00 g
– nasycené53,00 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,80 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vykostěné krůtí vrchní stehno
4 4 větší
2 dl 2 dl dobrého červeného vína Víno červené suché 200 ml
pár snítek snítek zelené majoránky Majoránka sušená
tymián Tymián sušený
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
hrst hrst zelených bylinek (tymián a majoránka) Petržel nať čerstvá
1 kalíšek 1 kalíšek drubežího bujónu Bujón kuřecí BIO

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.