Nutriční hodnoty (Vepřová játra s kapustou a barevnou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 19,61 g |
– nasycené | 2,68 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 6,83 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 63,60 g |
– cukry | 24,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 anglické slaniny | Anglická slanina | |
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
2 stonky 2 stonky pokrájeného řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
maďarská ostřejší papriková pasta | Pasta papriková | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 snítky 1-2 snítky libečku pro chuť omáčky | Libeček čerstvý | |
zelená nať z jarních cibulek | Cibulka jarní nať čerstvá | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
kosti na vývar | Kost hovězí |