Nutriční hodnoty (Vepřová játra s kapustou a barevnou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,03 g |
| Tuky | 19,61 g |
| – nasycené | 2,68 g |
| – nenasycené | 10,68 g |
| –– mononenasycené | 6,83 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 780 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 63,60 g |
| – cukry | 24,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 150 anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
| 300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
| 2 stonky 2 stonky pokrájeného řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| maďarská ostřejší papriková pasta | Pasta papriková | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1-2 snítky 1-2 snítky libečku pro chuť omáčky | Libeček čerstvý | |
| zelená nať z jarních cibulek | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| kosti na vývar | Kost hovězí |