Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s kapustou a barevnou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 767 kJ /
900 kcal
Bílkoviny108,03 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,03 g
Tuky19,61 g
– nasycené2,68 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,40 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 780 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy63,60 g
– cukry24,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 150 anglické slaniny Anglická slanina
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 cherry rajčata Rajčata cherry 120 g
300 g 300 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 300 g
2 stonky 2 stonky pokrájeného řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
maďarská ostřejší papriková pasta Pasta papriková
mletá paprika Paprika červená sušená
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1-2 snítky 1-2 snítky libečku pro chuť omáčky Libeček čerstvý
zelená nať z jarních cibulek Cibulka jarní nať čerstvá
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
kosti na vývar Kost hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.