Nutriční hodnoty (Zapečený květák se sýrem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 531 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
Tuky | 67,01 g |
– nasycené | 19,24 g |
– nenasycené | 37,89 g |
–– mononenasycené | 31,87 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 102,64 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 květák | Květák čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 zelené jarní cibulky - zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 balení 1 balení čerstvého sýra - Mexiko | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |