Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák se sýrem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 531 kJ /
1 322 kcal
Bílkoviny69,20 g
– z toho živočišné bílkoviny57,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky67,01 g
– nasycené19,24 g
– nenasycené37,89 g
–– mononenasycené31,87 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,23 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,51 g
Sůl3,54 g
Sacharidy102,64 g
– cukry19,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 zelené jarní cibulky - zelená část Cibulka jarní čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 balení 1 balení čerstvého sýra - Mexiko Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.