Nutriční hodnoty (Kakaové Šinga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 290 kJ / 6 523 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 151,09 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,79 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,30 g | 
| Tuky | 245,60 g | 
| – nasycené | 145,17 g | 
| – nenasycené | 87,91 g | 
| –– mononenasycené | 76,53 g | 
| –– polynenasycené | 11,38 g | 
| ––– omega 3 | 0,88 g | 
| Vláknina | 33,36 g | 
| Cholesterol | 1,44 g | 
| Sodík | 932 mg | 
| Sůl | 2,13 g | 
| Sacharidy | 910,28 g | 
| – cukry | 197,34 g | 
| ––– laktóza | 26,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g | 
| 1 kostička 1 kostička droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g | 
| 10 lžic 10 lžic pískového cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1/2 l 1/2 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g | 
| kakao | Kakao prášek | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | 
 
	