Nutriční hodnoty (Zdravý zeleninový talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 084 kJ / 737 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,61 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g | 
| Tuky | 52,48 g | 
| – nasycené | 3,99 g | 
| – nenasycené | 46,07 g | 
| –– mononenasycené | 32,19 g | 
| –– polynenasycené | 13,88 g | 
| ––– omega 3 | 4,39 g | 
| Vláknina | 7,34 g | 
| Cholesterol | 75 mg | 
| Sodík | 174 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 21,90 g | 
| – cukry | 15,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 150 g | 
| 3 kusy 3 kusy rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 250 g | 
| 5 ks 5 ks žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 50 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| (můžeme přidat salát Rollo-rosso) | Salát hlávkový čerstvý |