Nutriční hodnoty (Kadeřavé karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 72,15 g |
| – nasycené | 33,15 g |
| – nenasycené | 33,66 g |
| –– mononenasycené | 28,60 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,92 g |
| Sacharidy | 10,05 g |
| – cukry | 6,64 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 10 cca 10 kadeřavé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 50 g 50 g gazdovské slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka na klasický trojobal | Strouhanka pšeničná |