Nutriční hodnoty (Dýňový koláč se salkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 797 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,13 g |
| Tuky | 101,62 g |
| – nasycené | 57,84 g |
| – nenasycené | 37,30 g |
| –– mononenasycené | 32,10 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 303,70 g |
| – cukry | 170,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 175 g 175 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 175 g |
| 100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce studené vody | Voda | 72 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
| 1 plechovka 1 plechovka Salka | Mléko kondenzované slazené | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská | |
| 1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek |