Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s vepřovou plecí a paprikami na Adžice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 433 kJ /
820 kcal
Bílkoviny91,08 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,48 g
Tuky18,37 g
– nasycené4,53 g
– nenasycené9,21 g
–– mononenasycené7,50 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,08 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 7,06 g
Sůl17,40 g
Sacharidy66,30 g
– cukry31,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
koření Adžika Adžika
1 1 rajčatovo-česneková směs
0,5 kg 0,5 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
0,1 kg 0,1 kg česneku Česnek čerstvý 100.00000149011612 g
17 g 17 g soli Sůl mořská 17 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.