Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s vepřovou plecí a paprikami na Adžice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 433 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
| Tuky | 18,37 g |
| – nasycené | 4,53 g |
| – nenasycené | 9,21 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 7,06 g |
| Sůl | 17,40 g |
| Sacharidy | 66,30 g |
| – cukry | 31,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření Adžika | Adžika | |
| 1 1 rajčatovo-česneková směs | ||
| 0,5 kg 0,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 0,1 kg 0,1 kg česneku | Česnek čerstvý | 100.00000149011612 g |
| 17 g 17 g soli | Sůl mořská | 17 g |
| olej | Olej řepkový |