Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s vepřovou plecí a paprikami na Adžice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 433 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 18,37 g |
– nasycené | 4,53 g |
– nenasycené | 9,21 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 17,40 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 31,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření Adžika | Adžika | |
1 1 rajčatovo-česneková směs | ||
0,5 kg 0,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
0,1 kg 0,1 kg česneku | Česnek čerstvý | 100.00000149011612 g |
17 g 17 g soli | Sůl mořská | 17 g |
olej | Olej řepkový |