Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 18,86 g |
| – nasycené | 5,84 g |
| – nenasycené | 8,52 g |
| –– mononenasycené | 5,97 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 1,54 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 912 mg |
| Sůl | 2,34 g |
| Sacharidy | 6,22 g |
| – cukry | 2,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kostky 2 kostky slepičího bujónu (lze použít vývar ze slep.skeletů) | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
| 1 1 velkou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |