Nutriční hodnoty (Chutná a nenáročná vepřová roláda s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 838 kJ / 2 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 264,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,19 g |
Tuky | 119,04 g |
– nasycené | 25,22 g |
– nenasycené | 76,36 g |
–– mononenasycené | 57,67 g |
–– polynenasycené | 18,69 g |
––– omega 3 | 3,99 g |
Vláknina | 35,68 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 3,81 g |
Sacharidy | 95,20 g |
– cukry | 49,12 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 1200 g |
70-100 g 70-100 g krájeného česnekového boku | Vepřový bok uzený | 85 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 vrchovaté lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská |