Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chutná a nenáročná vepřová roláda s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 838 kJ /
2 590 kcal
Bílkoviny275,58 g
– z toho živočišné bílkoviny264,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,19 g
Tuky119,04 g
– nasycené25,22 g
– nenasycené76,36 g
–– mononenasycené57,67 g
–– polynenasycené18,69 g
––– omega 33,99 g
Vláknina35,68 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 1,74 g
Sůl3,81 g
Sacharidy95,20 g
– cukry49,12 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřové kýty (nebo plece) Vepřová kýta 1200 g
70-100 g 70-100 g krájeného česnekového boku Vepřový bok uzený 85 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
3 3 vrchovaté lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.