Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jamajská escovitch fish s pikantní zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny149,48 g
– z toho živočišné bílkoviny144,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,27 g
Tuky60,62 g
– nasycené21,17 g
– nenasycené38,16 g
–– mononenasycené32,10 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,94 g
Vláknina12,69 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy39,72 g
– cukry14,07 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z mořské ryby (pražma, mořský vlk) Treska filet 800 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
limetka Limetka čerstvá
hladká a kukuřičná mouka (v poměru 1:1) Mouka kukuřičná hladká
slunečnicový olej Olej slunečnicový
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 menší cuketu Cuketa čerstvá 100 g
5 stroužků 5 stroužků česneka
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
50 ml 50 ml jablečného octa Ocet jablečný 50 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.