Nutriční hodnoty (Houbovo - ředkvičkové rizoto s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 104 kJ / 3 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,98 g |
Tuky | 155,02 g |
– nasycené | 75,66 g |
– nenasycené | 76,61 g |
–– mononenasycené | 65,28 g |
–– polynenasycené | 11,33 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 2,93 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 377,48 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g rýže | Rýže bílá | 450 g |
180 g 180 g Vahalovy slaniny | Špek | 180 g |
4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
250 g 250 g hub (žampiony, hlíva nebo jiné houby) | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
6-8 6-8 červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
vývar (měla jsem z hovězího masa den předem uvařený) | Hovězí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
kari koření | Kari | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |