

Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Suroviny 4 porce
- 2 bramborové knedlíky
- 2 zelí ve skle
- mouka
- celý kmín
- cukr krystal
- 4x cibule
- 800-1000 g vepřová pečeně vcelku
- mletá paprika
- sojová omáčka
- olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Pekáč vymažeme olejem. Nakrájíme na jemno 3 cibule, dáme do pekáče. Omyté maso nakrájíme na větší kostky, naskládáme do plechu.
Zasypeme paprikou, zastříkneme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme, podlijeme vodou aby maso bylo ponořené. Dáme péct do trouby na 200°C, pečeme dokud se maso jemně nerozpadá a nezapomínáme každých 15 minut kontrolovat a podlévat.
Zelí dáme do kastrolu, zasypeme kmínem, přisolíme, přilijeme trochu vody a 20 minut vaříme. zaprášíme moukou a necháme zhoustnout.
Bokem opražíme na jemno krájenou cibulku s trochou cukru, může být pěkně do hněda. A přimícháme do zelí. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
-
Pajato: Tak to vepřové prostě normálně upečte! Bez sójovky a papriky. Prostě ho dejte do pekáčku, osolte, okmínujte, podlijte vodou a pečte!
-
MoniqueLaMutti: muzete mi prosim rict, jestli je to opravdu tak, ze to maso musi byt na Tom plechu ponorene ve vode? jak se to pak ma opect? nebude se to tak spis varit??? bude to me prvni vepro-knedlo-zelo, proto se ptam
-
Sandra: muzete mi prosim rict, jestli je to opravdu tak, ze to maso musi byt na Tom plechu ponorene ve vode? jak se to pak ma opect? nebude se to tak spis varit??? bude to me prvni vepro-knedlo-zelo, proto se ptam
-
Moc pěkně ., skusila a moc dobre
-
Terča: Teri určitě je to mnohem lepší, problém je v tom že já čerstvé zelí opravdu vůbec nemám ráda
-
Jessie: škoda že nevíte jak se zaregistrovat, abychom se mohli podívat na vaše výtvory
-
Jessie: ne každý umí jídlo naaranžovat jako šéfkuchař
autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky -
Lepší by bylo udělat zelí z hlávky zelí. Zelí ze sklenice není dobré.
-
Vyzkoušel jsem je to výborné
)
-
DoBrý ReCePt...!!
-
Jessie: Tady nejsme u Polrajcha abys nekoho mohla shazovat. Bez komentovat nekam jinam...
-
Je to o jídle ne o focení. Někdo ji pravděpodobně spletl stránku, nebo už neví koho prudit.
-
V životě bych nezveřejnila něco tak nevkusně vypadajícího, jako Váš pokrm + jídlo se NIKDY nefotí z tak vysokého nadhledu, jinak to vždy na fotografii vypadá hrozně.
-
máš to nádherné+ 89 bodíků
-