Jednoduché vepřo-knedlo-zelo

MoniqueLaMutti Kuchařka: MoniqueLaMutti

4 porce Vepřové maso 15 názorů

Suroviny

2 bramborové knedlíky
2 zelí ve skle
mouka
celý kmín
cukr krystal
4x cibule
800-1000 g vepřová pečeně vcelku
mletá paprika
sojová omáčka
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pekáč vymažeme olejem. Nakrájíme na jemno 3 cibule, dáme do pekáče. Omyté maso nakrájíme na větší kostky, naskládáme do plechu.

  2. Zasypeme paprikou, zastříkneme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme, podlijeme vodou aby maso bylo ponořené. Dáme péct do trouby na 200°C, pečeme dokud se maso jemně nerozpadá a nezapomínáme každých 15 minut kontrolovat a podlévat.

  3. Zelí dáme do kastrolu, zasypeme kmínem, přisolíme, přilijeme trochu vody a 20 minut vaříme. zaprášíme moukou a necháme zhoustnout.

  4. Bokem opražíme na jemno krájenou cibulku s trochou cukru, může být pěkně do hněda. A přimícháme do zelí. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 92 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduché vepřo-knedlo-zelo

  • Dajda Dajda

    Pajato: Tak to vepřové prostě normálně upečte! Bez sójovky a papriky. Prostě ho dejte do pekáčku, osolte, okmínujte, podlijte vodou a pečte!

    Odpovědět

  • Pajato Pajato(neregistrovaný)

    MoniqueLaMutti: muzete mi prosim rict, jestli je to opravdu tak, ze to maso musi byt na Tom plechu ponorene ve vode? jak se to pak ma opect? nebude se to tak spis varit??? bude to me prvni vepro-knedlo-zelo, proto se ptam :-):-K

    Odpovědět

  • Pajato Pajato(neregistrovaný)

    Sandra: muzete mi prosim rict, jestli je to opravdu tak, ze to maso musi byt na Tom plechu ponorene ve vode? jak se to pak ma opect? nebude se to tak spis varit??? bude to me prvni vepro-knedlo-zelo, proto se ptam :-):-K

    Odpovědět

  • Sandra Sandra(neregistrovaná)

    Moc pěkně ., skusila a moc dobre :-)

    Odpovědět

  • Terča: Teri určitě je to mnohem lepší, problém je v tom že já čerstvé zelí opravdu vůbec nemám ráda :-8

    Odpovědět

  • Jessie: škoda že nevíte jak se zaregistrovat, abychom se mohli podívat na vaše výtvory :-D

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Jessie: ne každý umí jídlo naaranžovat jako šéfkuchař
    autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky

    Odpovědět

  • Terča Terča(neregistrovaná)

    Lepší by bylo udělat zelí z hlávky zelí. Zelí ze sklenice není dobré. ;-(

    Odpovědět

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    Vyzkoušel jsem je to výborné :-)))

    Odpovědět

  • Nikola Nikola(neregistrovaná)

    DoBrý ReCePt...!!;-)

    Odpovědět

  • clicker clicker(neregistrovaný)

    Jessie: Tady nejsme u Polrajcha abys nekoho mohla shazovat. Bez komentovat nekam jinam...:-S

    Odpovědět

  • Michal Michal(neregistrovaný)

    Je to o jídle ne o focení. Někdo ji pravděpodobně spletl stránku, nebo už neví koho prudit.

    Odpovědět

  • Jessie Jessie(neregistrovaný)

    V životě bych nezveřejnila něco tak nevkusně vypadajícího, jako Váš pokrm + jídlo se NIKDY nefotí z tak vysokého nadhledu, jinak to vždy na fotografii vypadá hrozně.

    Odpovědět

  • Marketicka Marketicka

    :-K:-K:-K:yes::yes: máš to nádherné+ 89 bodíků:-)

    Odpovědět

  • Strowberry Strowberry

Tématické fráze: vepro knedlo zelo recept vepřo knedlo zelo knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo vepro zelo recept knedlo zelo vepřo knedlo vepřové zelo recept na vepřo knedlo zelo knedlo vepřo zelo recept recept vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo s krkovičky knedlo zelo knedlo vepro knedlo zelo vepřo recepty veprove knedlo zelo recept na knedlo vepřo zelo knedlo zelo recept top recepty vepřo knedlo zelo vepřo knedlo

Zapomněl/a jsem heslo