Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se sněhem 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 743 kJ / 4 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 151,67 g |
– nasycené | 37,91 g |
– nenasycené | 103,02 g |
–– mononenasycené | 69,76 g |
–– polynenasycené | 33,26 g |
––– omega 3 | 2,23 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 580 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 630,76 g |
– cukry | 305,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
100 g 100 g moučkového cukru (na sníh) | Cukr bílý | 100 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |