Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se sněhem 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 743 kJ /
4 241 kcal
Bílkoviny74,92 g
– z toho živočišné bílkoviny27,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky151,67 g
– nasycené37,91 g
– nenasycené103,02 g
–– mononenasycené69,76 g
–– polynenasycené33,26 g
––– omega 32,23 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 580 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy630,76 g
– cukry305,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
100 g 100 g moučkového cukru (na sníh) Cukr bílý 100 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.